Verrot, verkocht en niet verbaasd... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Mark en Iris - WaarBenJij.nu Verrot, verkocht en niet verbaasd... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Mark en Iris - WaarBenJij.nu

Verrot, verkocht en niet verbaasd...

Door: MarkenIrisopAruba

Blijf op de hoogte en volg Mark en Iris

03 September 2010 | Aruba, Oranjestad

Dus...daar zit ik dan weer bij de gate te wachten om weer terug te vliegen naar NL. Helemaal kapot, want het is niet voor niks dat dit verslagje al een paar dagen op zich heeft laten wachten...Maar niet voor niks gelukkig, morgen kan Iris d'r nieuwe platen op d'r paarse Getz'je gaan plakken :)

Maar goed, ff terugspoelen: Woensdag na mijn verslag op weg naar mijn afspraak met Roland, m'n toekomstige baas. Ff met z'n secretaresse kortsluiten of alle papieren in orde zijn en/of er nog wat bij moet komen. Al die daar was, behalve... Bleek ze op cursus te zijn en niet op d'r mobiel te reageren. Niet geheel verbaasd dat het niet volgens plan liep, toch ff ea. besproken en vast een indruk gekregen van de gang van zaken. Laat ik 't zo zeggen, het wordt iets heel anders dan wat ik nu doe, heb er zin in en zie het als een uitdaging!
Daarna ff langs de Honda dealer om te kijken of de CRV er al staat. En jawel, ziet er goed uit. Ondertussen alweer tegen 2-en dus ik besluit ff te wachten met de proefrit tot Iris klaar is. Ff langs de Certified, een shoppingmall met supermarkt en een soort Kwantum ineen. Wat spulletjes gehaald en op naar Iris. Meteen weer ff achter de Harley aan, maar ben ff kwijt naar wat ook alweer... Komen we om 4 uur bij de Honda, is ie al verkocht!

Zit ondertussen al 't vliegtuig en zal zo moeten stoppen. M'n verhaal is dus nog niet af, maar komt later nog. Wellicht zal Iris in de tussentijd nog wat typen...

...Ondertussen zit ik op Curacao, maar zit ff te msn-en met Irisje. Dus jullie mogen alsnog ff wachten op de rest ;)

• 04 September 2010 - 15:01

Marijke:

Jeetje dat klinkt allemaal super. Mark wanneer ga je nu weer terug en starten met je nieuwe job. En Iris hoe bevalt het gipsen in de warmte? Ik ga nu ook ff op vakantie tot later en succes met alles. X

• 04 September 2010 - 17:12

Urs & Paul:

Hé Mark, je maakt het wel spannend, want wat je nou uiteindelijk gaat doen, vertel je niet!
    En Iris, ook naar de zin in de warmte? Werken lijkt ons toch anders dan het grote Genieten (inderdaad met een hoofdletter G!). We zijn benieuwd naar het vervolg.
    Wij Genieten nog even door in een zonnig (en ook nog steeds warm) Griekenland. Sneu voor de thuisblijvers, maar daar hoort Mark inmiddels ook weer bij!

• 04 September 2010 - 19:08

Cobygouweleeuw@hotma:

gaat allemaal nog niet zo eenvoudig he. wel leuk verslag.leuke fotos .iris als ik jouw bel betaal ikhet .iris rijdt je nu al in je auto.? mark en iris sterkte..wel wel

• 05 September 2010 - 09:14

Laura:

he mark! klinkt allemaal goed. fijn dat je de baan hebt. IRIS, ga je nog iets vertellen over je 1e werkdag?
    kus laura

• 06 September 2010 - 20:28

Dick:

Hoi,
    we hebben in een tropisch weekend het Snippentoernooi gespeeld. In de drukte vooraf wat van jullie verhalen gemist.
    Hebben jullie al een casa? Ik bedacht me dat de oom van Niels op Aruba woont en apps verhuurt. Wellicht te laat deze tip, maar je weet maar nooit.
    geluk,
    dick