Bijna écht MarkenIrisopAruba!!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Mark en Iris - WaarBenJij.nu Bijna écht MarkenIrisopAruba!!! - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Mark en Iris - WaarBenJij.nu

Bijna écht MarkenIrisopAruba!!!

Door: MarkenIrisopAruba

Blijf op de hoogte en volg Mark en Iris

08 November 2010 | Aruba, Oranjestad

Bon noche, hende dushi!

Mark is er bijna!!!!!!!
Jep, onwijs blij!

Ondertussen goede voldoendes gehaald voor zowel mijn proefwerk als het toneelstuk, wat ik heb moeten doen voor de Papiamento-les. En ik moet zeggen, ook in de praktijk kan/moet ik het inmiddels gaan toepassen. De eerste week is achter de rug dat dat Ageeth en ik elkaar aflossen op de gipskamer. Hierdoor is de stap om iemand anders te laten vertalen groter geworden voor mij en moet ik mezelf redden met mijn kleine basis! Wel echt een kick als het dan ook lukt!
Vandaag zelfs een compliment gehad dat ik al zo goed papiamento spreek! :)

'Trick or treat'!!! Ja inderdaad er is hier Halloween gevierd. Helaas was ik dat weekend te gaar om zelf te gaan stappen, maar Theo daarentegen had zich in een geweldig zelfgemaakt pak gehesen. En... Ageeth en ik hebben hem opgemaakt en het is goed gelukt, al zeg ik het zelf! Zie de pica's!

Zo blij als ik vorig verslag was met de wind, zo verdrietig met de huidige weerssituatie: orkaan Tomas! Vooralsnog mag ik blij zijn dat ik op Aruba zit en niet op Curacao en Haïti.. potje ellende daar!
Hier heel veel regen, weínig wind en dikke onweersbuien, maar niet al te grote ellende!
Voor wie het wel vervelend is zijn de touristen, die hier denken lekker in het zonnetje te liggen, maar van een natte kermis thuis komen!

Twee van die toeristen zijn Loes en René, een bruidspaar uit Oh oh Den Haag.
Ondanks dat het weer minder is, zijn we toch lekker een drankje gedaan bij Bugaloe, onder het genot van salsadansende mensen en bij de plaatselijke Nederlandse kroeg voor locals.. 080! Erg gezellig!
Gisteren een offroad jeepsafari gedaan met Ageeth als guide! Echt een topdag!
Doordat het zo regent is het hier natuurlijk ontzettend groen, maar de wegen offroad worden steeds onbegaanbaarder. Er staan gewoon meren waar eerst een weg was, en dus was het pootje baden om te bezien of we door de plas heen konden!
Zo hebben we de ingestorte natural bridge gezien, ruïnes van gebouwen waar goud gedolven en gesmolten is. Uiteraard ook de Californian lighthouse met het geweldige uitzicht aldaar. Helaas heeft (alweer) de regen ervoor gezorgd dat we niet het national park 'Arikok' in zijn geweest... dus reden genoeg voor een volgend bezoek aan Aruba! ;)
Als afsluiting zijn ze vandaag op de gipskamer geweest en heeft Ageeth ze de IC, René is IC-pleeg, en de kinderafdeling, Loes is kinderpleeg, laten zien.
Al met al, met hier en daar wat zon, een superweek met ze gehad!

Over werk gesproken... Ik krijg de organisatie en coördinatie weer steeds meer in de vingers en wat ik al eerder schreef kan ik me inmiddels aardig verstaanbaar maken. Dit neemt weer een stuk frustratie weg!
Het contact met Ageeth en Theo blijft echt super... soms zo goed dat ik me afvraag hoe lang dit zo goed kan blijven gaan! Héél lang hoop ik!

Afgelopen maandag kreeg ik, als verrassing, een door mijn zus gemaakt fotoboekje van het weekendje Parijs met mijn ouders, zus en aanhang. Ik was hier het weekend voordat ik vertrok, ter ere van het 40-jarig huwelijk van mijn ouders. Het was echt een topweekend en het was dan ook een grote huppel en een kleine kreet van enthousiasme waard bij ontvangst van het fotoboekje! Ik ga de kleine dingen hier steeds meer waarderen! Paul en Urs: thanks!

Nu is het dan écht zover.. ik ga spullen pakken om Mark op te halen van het vliegveld! Wil hem zo graag zien.. zit hier met een hartslag van 100 per minuut.. Net een puber! ;)

De foto's volgen later, met natuurlijk de aankomst van Mark daarbij! Joepie!!!

Tot snel jongelui!

Claudia:

We missen je nu al!

• 10 November 2010 - 08:54

Belinda:

Ook al is orkaan niet alles ;-), hier zijn de bomen nu echt bijna kaal en stijgt het kwik op dit moment niet boven de 5 graden. Voor mij ook niet de optimale omstandigheden. Dus ik heb maar weer eens een zonnebankje gepakt...

Veel plezier weer samen! Geniet er lekker van, doeix, Belinda

• 10 November 2010 - 15:46

Anne:

Wat leuk om te lezen dat je zoveel leuke dingen hebt gedaan met me zussie en MAN :)

Ennn whoehoe inmiddels is Mark er!! Geniet lekker van elkaar!!

Kuss Anne

• 11 November 2010 - 12:06

Christa:

Leuk verslagje weer! Geniet lekker van elkaar, en hopelijk iets beter weer binnenkort! Dikke kus voor allebei XXX

• 13 November 2010 - 15:40

Coby:

leuk verslag . eindelijk weer eens nieuws van je. tijd niet op internet gezien, nu mark er is.leuk fotoboek he. ik heb vanmorgen ook nog even na zitten genieten. heerlijk he`dat mark er is?geniet ervan.pap en mam.
Mark en Iris

Actief sinds 24 Mei 2010